Jaký byl podzim 2009/2010?

30.11.2009 17:09

Podzimní část letošní sezony je již za námi - dalo by se říci, že úspěšně. Jaký tedy byl podzim 2009/2010?
Výrazně posilněný kádr vstoupil do sezony rozpačitě, když si v prvních třech zápasech nepřipsal ani jeden bod - z toho první dvě porážky přišly na domácí půdě s mužstvy Míškovic B (1:3) a Loukova (0:1) a ve třetím zápase v Ludslavicích (1:4) jsme podali vůbec náš pravděbodobně nejhorší výkon na podzim. Po třech odehraných kolech jsme se tak krčili na samém chvostu tabulky s bídným skóre 2:8.
Zlom v nastalém trendu pro nás znamenal domácí zápas s rezervou Rusavy, kterou jsem deklasovali nejvyšší výhrou v historii klubu 9:0. Postupem času se na naší hře začala projevovat sehranost a odhodlání bojovat o každý bod. V kabině i na hřišti to začalo klapat a od té doby se mužstvo jevilo jako dobře promazaný stroj! Po drtivé výhře s Rusavou jsme pokračovali ve skvělé jízdě i v Mysločovicích (8:0), kterým jsme také uštědřili potupný debakl. Po důležité výhře se Zahnašovicemi (2:0) přišel dlouho očekávaný duel se sousedními Rajnochovicemi. Předzápasová očekávání a toužebná přání odvést si z hřiště velkého favorita na postup aspoň bod zůstala bohužel nevyslyšena. Po několika chybách a zmatcích ve hře jsme si pouze odvezli porážku 2:4. Hodně důležité bylo, že jsme se po prohraném derby psychicky nesesypali a doma vysoko přehráli Martinice B (5:0) a vyválčili tři body i na hlinském poli (1:0).
Po tomto zápase přišel čas odvet a naši borci si uvědomovali, že je v jejich silách vrátit domácí porážku nejen mužstvu Míškovic, ale především Loukovu. V Míškovicích jsme podali opravdu kvalitní výkon a i díky domácím se hrál pohledný zápas se spoustou šancí, který jsme nakonec i přes první inkasovaný gól vyhráli 2:1. Další zápas jsme zajížděli na horkou půdu do Loukova. V zápase jsme ukázali, že v jednotě je síla, bojovali jako jeden muž a nakonec se k nám přiklonila i paní štěstěna a my tak z Loukova nakonec odjížděli jako vítězové (2:1). Následoval poslední domácí zápas podzimu s pro nás nepříjemným soupeřem z Ludslavic. V kabině před zápasem šlo vidět na tvářích hráčů odhodlání odčinit  vysokou porážku z třetího kola, stejně tak jsme se chtěli odvděčit výborným fanouškům za jejich podporu během celé sezóny. Když jsme však po 60ti minutách prohrávali 0:2 zdálo se to být s našimi vyhlídkami hodně mizerné. Co se však po té dělo na hřišti jednou zřejmě vejde do dějin. Soupeře jsme zaskočili fotbalovou útočnou smrští doslova jej přejeli jako uragán. Po konečném hvizdu tak mohly propuknout bujaré oslavy a děkovačka fanouškům za vítězství 3:2!
Tečku za podzimní části však udělal až zápas na zamrzlé Rusavě. V zápase jsme nedokázali proměnit spoustu šancí a i díky gólmanu hostí jsme si odvezli pouhý bod za bezbrankovou remízu.

Ve třinácti zápasech jsme si připsali celkem 8 výher, 1 remízu a 4 porážky. Podzim jsme tak zakončili na krásné třetí příčce se ziskem 25 bodů a se skóre 36:16. Nejlepším střelce mužstva je staronová posila Jarda Žejdlík s 8 zásahy na kontě.

 

 

Přehled zápasů: 

 

1.

Míškovice B

Doma

1:3 (Šindelek J.)

2.

Loukov

Doma

0:1

3.

Ludslavice

Venku

1:4 (Uhřík L.)

4.

Rusava B

Doma

9:0 (Orava L. 3, Žejdlík J. 2, Žejdlík M., Hruška V.,   Vagač R., Šindelek J.)

5.

Mysločovice

Venku

8:0 (Uhřík L. 3, Žejdlík J. 2, Matušů M, Orava L., vlastní)

6.

Zahnašovice

Doma

2:0 (Orava L., Doležal J.)

7.

Rajnochovice

Venku

2:4 (Žejdlík J., Vagač R.)

8.

Martinice B

Doma

5:0 (Žejdlík J., Žejdlík M., Vagač R., Matušů M.,     Doležal J.)

9.

Hlinsko p. H.

Venku

1:0 (Klas D.)

10.

Míškovice B

Venku

2:1 (Klas D., Matušů M.)

11.

Loukov

Venku

2:1 (Žejdlík J.)

12.

Ludslavice

Doma

3:2 (Klas D., Vagač R.)

13.

Rusava B

Venku

0:0

 

Tabulka střelců:

 

  

Poř.

Jméno

Branky

1.

Žejdlík Jaroslav

8

2.

Vagač Radim

5

3.

Orava Libor

5

4.

Uhřík Libor

4

5.

Klas Dušan

3

6.

Matušů Michal

3

7.

Šindelek Josef

2

8.

Žejdlík Martin

2

9.

Doležal Jiří

2

10.

Hruška Vladimír

1

 

 

 

 Přehled návštěvnosti:


diváků celkem: 1435 ( průměr na zápas 110)
diváků doma: 640 (průměr na zápas 107)
diváci venku: 795 (průměr na zápas 114)

~nio~