Hodnocení hráčů: FK Komárno-Osíčko : Sokol Tučapy

13.09.2011 09:25

Hodnocení hráčů FK Komárno-Osíčko

 

 



Jiří Šindelek (2,5) - Dnes neměl svůj den. Při prvním gólu nešťastně nastřelil útočníka, který poté dal gól do prázdné branky. Při druhém gólu chyběl kousek a zachytil míč, při třetím gólu možná trochu zaspal. Navíc byl v 79. minutě po druhé žluté kartě předčasně poslán pod sprchy.

Josef Šindelek (3,5) - Dnes asi nejlepší hráč na hřišti, působil jistým dojmem, mnoho toho zachránil, příliš nekazil rozehrávku a dirigoval si zadní řadu.

 

Martin Žejdlík (3) - Na pozici předstopera byl jako ryba ve vodě,  vyhrál nespočet osobních soubojů , v hlavičkových soubojích měl navrch, ale opět kámen úrazu - rozehrávka, kde docela kazil. Byl platný především při standartních situacích - obraných i útočných. Na konci zápasu se vysunul na hrot, kde vyhranými hlavičkami vytvářel šance pro spoluhráče, navíc vstřelil brzký vyrovnávací gól po rohovém kopu

Martin Ponížil (3) - Spolehlivý výkon směrem dozadu, směrem dopředu málo aktivní, občas to zaskřípalo v rozehrávce, ale spoustu míču zase vybojoval.

Roman Nesvadba (3) - V prvním poločase spolu s celou obranou nepohlídali útočníky hostů, kteří třikrát skórovali. Ve druhém poločase útočníky k ničemu nepustil a trošku napravil svoji reputaci, ale tři góly obraně nikdo neodpáře.

Radim Perutka (3) - Post rozehrávače mu vyloženě sedí, ale někdy by chtělo udělat o jednu dvě kličky méně a trošku zrychlit přechod do útoku, snažil se střílet, ale jeho střely byly ve většině případů zblokovány. Dnes zabral i směrem dozadu, směrem dopředu rozdával přesné balóny.

 

Jaroslav Žejdlík (3) - Neúnavný motor týmu, který proháněl obranu Tučap, snažil se vytvářet šance pro spoluhráče, ale až nezvykle kazil finální přihrávky, spoustu balónů vybojoval, ale ke kýženým bodům to nevedlo, umí však odehrát lepší zápasy.

Martin Ondroušek (2) - Tragedie s velkým T ! Není divu, že byl začátkem druhého poločasu vystřídán, nedokázal zapnout. Špatně řešil i ty nejjednodušší situace. Za poločas se snad třikrát potkal s míčem a to je docela málo na křídelního záložníka.

Tomáš Kundrát (3) - Předvedl solidní výkon, na pravé straně toho hodně naběhal a svedl hodně osobních soubojů. Moc míčů nedostával, většinu z nich si vybojoval sám, leč někdy se štěstím, při druhém gólu nestihl skluzem zabránit míči v cestě do branky

Dušan Klas (2,5) - Mdlý výkon. Jindy s lehkostí hrající hráč, dnes jako by měl na nohou kameny. Měl na nohou tutovou šanci, ale branku trestuhodně přestřelil. Do druhého poločasu jej nahradil Libor Orava.

Vladimír Fabián (3) - Bojovník jak má být. Hodně ran schytal, ale hodně také rozdal. Svedl nespočet soubojů s obránci Tučap, ale mnoho šancí na vstřelení potřebného gólu neměl. Chyběla střelba, ale co se týče výkonu, tak jeden z nejbojovnějších.

Jakub Nevtípil (3) - Přišel na hriště do druhé půle jako náhrada za tragického Ondrouška a více než stoprocentně jej nahradil, aktivita směrem dopředu byla dobrá, horší to bylo s vracením, ale střídání se povedlo - vstřelil druhý gól hlavou

Libor Orava (3) - Dřel do úmoru, ale bohužel to nepřineslo ovoce. Neustále vyvýjel tlak na obránce a ti často za cenu odkopu zažehnali hrozící nebezpečí. Při našem druhém gólu odvedl černou práci a usnadnil tak skórování Nevtípilovi,

Lukáš Orava - nehodnocen (málo odehraných minut)

pozn. hodnocení hráčů - 5 nejlepší - 1 nejhorší