INFO ze zápasu : FK Komárno-Osíčko - Sokol Martinice

04.04.2011 11:29

FK Komárno-Osíčko : Sokol Martinice  5:1 (1:0)

branky domácích: J. Žejdlík 2x, Fabián, Klas, Perutka
diváci: 200
rozhodčí: Měrka
sestava FK Komárno-Osíčko: Tvrdoň R. - Kundrát T., Šindelek J., Žejdlík M., Nevtípil J. - Ondroušek M., Perutka R., Vagač R., Žejdlík J. - Fabián, Klas
střídačka: Málek T., Matušů W., Orava L.


    Za krásného počasí a ideálních fotbalových podmínek se hrálo také v neděli "Na rybníčku". Do Komárna přijel vedoucí celek tabulky a právě pěkné počasí a kvalitní soupeř přilákal necelé 200 diváků. Hosté se spoléhali především na kanonýra Hošťálka, kterého však domácí obrana v řadě případů dokázala eliminovat. První gól zápasu vstřelil J. Žejdlík, který hlavou přehodil brankáře. Do poločasu také nebezpečně zahrozili hosté, brankář Tvrdoň měl se střeleckými pokusy dost práce. Vážnější akce se střídaly na obou stranách, těsně před poločasem byl naposledy v zápase vidět Hoštálek, když sólem z půlky hřiště prošel mezi domácími jako mezi kužely, ovšem bez zakončení.


Brankář Komárna Tvrdoň měl někdy plné ruce práce

 

    Druhý poločas začal tyčí domácích, v 15. minutě se hosté dočkali vyrovnání - sehraným signálem vyrovnali na 1:1. O dvě minuty později poslal opět Komárno do vedení Klas - 2:1. Další góly postupně přidali Fabián, znovu J. Žejdlík a Perutka, který gólem na 5:1 do prázdné branky ukončil brankové hody Komárna, které za 10 minut druhé půle rozhodlo o výsledku zápasu.


Martinice vyrovnaly po dobře sehraném signálu


Tečku za zápasem udělal Radim Perutka - 5:1


Zasloužená oslava vítězství s fanoušky

=gio=