Minireport ze zápasu: TJ Sokol Rymice : FK Komárno-Osíčko

28.04.2015 23:40

branky: Kozubík - Žejdlík J. 2x

Na zápas do Rymic odjížděli naši hráči po dvouzápasové vítězné "minisérii" a potvrdit body z Prusinovic chtěli určitě i na hřišti Rymic. Trenér Josef Šindelek zažil luxus, jaký ani on sám snad nikdy za celou svoji kariéru v Komárně nezažil. Před zápasem měl totiž na výběr hned z 18 hráčů a to chyběli ještě Laibner s Orlem. V prvním utkání se představil rovněž navrátilec do sestavy M. Hošťálek.

    První poločas byl herně vyrovnaný, ovšem co se týče počtu gólových šancí, tak jsme byli aktivnější. Jako první zahrozil v krátkém časovém sledu Hošťálek, po něm nastřelil brankovou konstrukci M. Žejdlík. Přesto šli do vedení domácí, když potrestali laxnost naší obrany. V prvním poločase jsme nedokázali soupeřova brankáře překonat ani z nejvyloženějších šancí – nejblíže brance byl po samostatném nájezdu J. Žejdlík.

    Druhá půle už byla ve znamení hry na jednu branku a brzy jsme se dočkali vyrovnání. Ve vápně se nejlépe zorientoval Žejdlík a nemastnou neslanou střelou k tyči vyrovnal. Větší touhu po 3 bodech jsme prokázali zhruba 15 minut před koncem, kdy se prosadil znovu J. Žejdlík. Domácí se už na zvrat nezmohli. Komárno v pohodě uhlídalo těsné leč zcela zasloužené vítězství 2:1.

střídačka: Šenkyřík, Pospíšil, Targoš, Pávek, Matušů, Ondroušek

diváci: 50

rozhodčí: Závojský O.