Zápasový infoservis X. kola

04.10.2010 00:33

FK Komárno-Osíčko : Moravan Kostelec u Holešova "B"  6:0 (4:0)

branky: 23. Kundrát, 40. Klas, 42. a 90. J. Žejdlík, 43. a 57. Fabián

rozhodčí: J. Koláček

diváci: 80

"Šancí na tři zápasy"

    Utkání se hrálo oproti úterní předehrávce na regulérním a dobře připraveném terénu. Tento terén lépe vyhovoval domácím, kteří již od začátku utkání ukazovali, že umístění v tabulce i bodový rozdíl není náhodný. Od začátku zápasu byli domácí jednoznačně lepší, kteří ovšem svoji převahu a velké množství šancí nedokázali dlouho přetavit k vedoucímu gólu. První gól vstřelilo mužstvo Komárna i přes místy drtivý tlak až ve 23. minutě - autorem gólu byl Kundrát. Po vedoucím gólu stoupla chuť domácích po gólech a ke konci první půle přidali v rozmezí 4 minut 3 branky. O góly se podělili Klas, J. Žejdlík a Fabián. Poločasový výsledek 4:0 byl pro hosty ještě mírný, poněvadž velké množství šancí v prvním poločase zůstalo nevyužito.

    Druhá půle již nebyla ze strany Komárna tak jednoznačná jako půle první. Hráči Komárna měli sice územní převahu, ovšem hosté se dostávali do rychlých protiútoků především díky dlouhým nakopávaným balónům za obranu domácích. Hosté si za svou aktivitu ve druhé půli zasloužili minimálně čestný gól, ovšem když už se dostali do šance zklamalo je zakončení a nebo v několika případech dobře postavená branková konstrukce domácích. 2 x zazvonilo břevno, 1x tyč po přímém volném kopu. Domácí zvýšili své vedení zásluhou hlavičky Fabiána, Definitivní podobu dal utkání v nastaveném čase opět J. Žejdlík. Domácí Komárno tak v poklidně hraném utkání bez jakýchkoliv hrubých faulů a chyb rozhodčího vyhrálo 6:0.

    Nutno dodat, že hráči Komárna měli šancí tak na tři zápasy a nikdo by se nemohl divit, kdyby utkání skončilo dvojciferným výsledkem.

=gio=