Zápasový infoservis XIII. kola

01.11.2010 15:35

SK Mysločovice - FK Komárno-Osíčko 1:2 (1:1)


branky: nevím - 5. Palát M., 70. Žejdlík J.

    Utkání se hrálo na těžkém terénu, který dělal problémy jak domácím tak hostujícím hráčům. Do utkání lépe vstoupili hosté, kteří se již v 5. minutě zápasu ujali vedení když se hlavou po centru trefil M. Palát. Druhý gólový zásah přidal po půl hodině hry opět M. Palát, ovšem jeho gól neuznal hlavní rozhodčí pro domělé postavení mimo hru. Domácí hrozili jen sporadicky a jejich první vážnější akce měla hned gólové parametry. Obránce Komárna odhlavičkoval dlouhý míč pouze k neobsazenému hráči, který udělal kličku a krásnou technickou střelou vyrovnal na 1:1. Komárno si v první půli vypracovalo ještě několik střeleckých pokusů, ty však končily v náručí domácího brankáře.

    Do druhé půle opět lépe vstoupili hráči Komárna, kteří se pokoušeli hlavně o střelbu zpoza pokutového území, ale velké množství střel bylo blokováno. Důležitý okamžik se stal v 10. minutě druhé půle, když rozhodčí udělil hráči Komárna červenou kartu za obyčejný zákrok na půlce, což se samozřejmě hostům nelíbilo. O dvě minuty po vyloučení se sám na brankáře valil J. Žejdlík, který se dostával do zakončení, avšak brankář mu skočil pod nohy a měla se pískat penalta. Rozhodčí však opět chyboval a pokutový kop neodpískal. To však hráče Komárna nesložilo, ba naopak posílilo. V 22. minutě jel sám na brankáře M. Palát, ovšem ani na 2x nedokázal prostřelit domácího brankáře. Hráči Komárna se však nakonec dočkali zasloužené výhry. Tu v 25. minutě po skvělé přihrávce R. Vagače vystřelil J. Žejdlík. Komárno tak drží šňůru pěti vítězných zápasů na hřištích soupeřů.

Sestava FK Komárno-Osíčko: Tvrdoň - Nesvadba, Žejdlík M., Valchař, Matušů M. - Nevtípil (Bancik), Vagač, Žejdlík, Orel - Fabián, Palát (Orava)

=gio=