Hodnocení hráčů Sokol Rymice : FK Komárno-Osíčko

22.08.2011 11:38

Hodnocení hráčů FK Komárno-Osíčko


Jiří Šindelek (3,5) - Několikrát svůj tým podržel, při prvním gólu mu chyběl kousek aby míč vyrazil, při druhém gólu možná trochu zaspal.

Josef Šindelek (3,5) - Stabilní opora obranné řady, působil jistým dojmem, občas chyboval v rozehrávce. Často debatoval s rozhodčím.

Martin Žejdlík (3) - V zápase vyhrál celou řadu hlavičkových soubojů, nastřelil břevno a snažil se podporovat útok mnohdy na úkor obrany, dost kazil přihrávky - byť jen na pár metrů, špatnou rozehrávkou připravil pro domácí 3. gól.

Martin Ponížil (3) - Jde vidět že je mladý, situace řeší zbrkle, při prvním gólu mohl volit taktický faul, za který by viděl žlutou kartu, druhý gól padl po jeho zákroku před vápnem.

Roman Nesvadba (4) - Vynikající výkon. Hodně balónů vybojoval, zásoboval hráče křižnými centry, do zadu na jistotu, dopředu mohutně podporoval útok.

Radim Perutka (2,5) - Zklamání. Mizerný výkon, v prvním poločase měl snad 5 doteků s míčem, to je na středního záložníka opravdu málo. Ve druhém poločase se trochu zlepšil, ale hráč jeho kvalit musí být tahounem současného týmu.

Tomáš Kundrát (3,5) - Chtěl hrát, ale nebylo mu to souzeno. Ikdyž se týmu nedařilo, tak bojoval. Mnoho míčů mu létalo nad hlavou, nebo se k němu vůbec nedostalo. Pomáhal i směrem dozadu.

Martin Ondroušek (2) - Achylova pata týmu - v dnešním zápase jednoznačně nejslabší článek. Mnoho zkažených přihrávek, zbrklost a špatná kontrola míče. Směrem dopředu - katastrofa, směrem dozadu - hrůza. Není divu, že byl krátce po druhé půli vystřídán.

Jaroslav Žejdlík (3,5) - Hrozně mu chybí spolupráce s Radimem Vagačem. Hodně toho dnes naběhal, ale nedostával tolik přesných balónů jak by potřeboval. Mohl v prvním poločase vstřelit branku, ale v samostatném nájezdu trefil brankáře, předvedl bojovný výkon.

Dušan Klas (3) - Málokrát se v zápase potkal s míčem, nijak zvlášť nebyl v útoku nebezpečný, málo chodil do hlaviček, bohužel spadl do průměrnosti týmu.

Vladimír Fabián (3) - Ten samý případ, ale snažil se bojovat. Na útočníka jeho kalibru bych čekal více střel na bránu. Po stažení do zálohy působil jistějším dojmem, možná je to pro něj to pravé místo.

Václav Matušů (3) - Snažil se, ale nešlo mu to. K ničemu se nepřimotal a nic nevymyslel. Průměrný výkon.

pozn. hodnocení hráčů - 5 nejlepší - 1 nejhorší