Info ze zápasu: FK Komárno - Osíčko : TJ Poličná

29.01.2012 10:04

FK Komárno - Osíčko : TJ Poličná  2:0 (0:0)

    V prním přátelském zápase, které se hrálo na umělé trávě ve Valaškém Meziříčí tuto sobotu, zhruba v 16:30 nestačili naši borci na účastníka I. B třídy, vsetinského okresu a po relativně vyrovnaném zápase mu podlehli v poměru 2:0. V tomto zápase nešlo ani tak o výsledek, jako spíše o vyzkoušení různých variant hry a o osahání míče v náročné zimní přípravě.

    První poločas byl na šance minimálně vyrovnaný, hráči Poličné měli sice více ze hry, ale nemohli se dostat zásluhou dobré obrany Komárna do dobrých střeleckých pozic, a když už se dostali, tak úřadovala mizerná střelecká koncovka, nebo brankář Šindelek. Jednou zazvonilo po střele z poza šestnáctky za jeho zády břevno. My jsme měli také dobré šance, pokus o obstřel nevyšel Nevtípilovi, dvakrát ve vyložené šanci selhal, jinak chladnokrevně zakončující V. Matušů a R. Perutka neměl dobře seřízené mířidla.

    Druhý poločas už byl ze strany Komárna o něco horší. Vázla rozehrávka a velké množství zkažených přihrávek dávalo prostor a čas ke hře soupeři z Poličné. První branka padla po individuální chybě R. Nesvadby, který "zkušeně" namazal hostujícímu útočníkovi, který obešel vybíhajícího Šindelka a pohodlně otevřel účet zápasu - 0:1. Uběhlo ani ne 10 minut a už to bylo o dvě branky. Po rohovém kopu nejvýše vyskočil jeden z hráčů hostujícího týmu a nikým nehlídaný zvýšil vedení Poličné na 0:2. Pro naše hráče to byla studená sprcha, ze které pramenila ještě jedna příležitost pro Poličnou, špatným vyběhnutím a faulem ve vápně dal možnost na zvýšení skóre brankář Šindelek, ale naštěstí pokutový kop zůstal neproměněn. Ke konci zápasu jsme se drali alespoň za čestným gólem, ale v poslední minutě zápasu neproměnil sólo Ondroušek a zápas skončil 0:2.

zahajovací sestava FK Komárno - Osíčko: Šindelek J. - Nesvadba R., Žejdlík J., Orel R., Ponížil M. - Žejdlík M., Perutka R., Nevtípil J., Kundrát T. - Klas D, Orava L.

střídačka: Matušů V., Ondroušek M., Petřík T., Vaněk O., Gadas J., Šindelek Jo.,