Minireport ze zápasu: Sokol Míškovice : FK Komárno-Osíčko

30.10.2014 08:44

branky: Kopřiva 2 - Orel

 

 „Po dvou vítězných zápasech, kdy naši hráči zvítězili a dokonce udrželi čisté konto, nedokázali na výsledky navázat. Domácí hráči po zápase sami přiznali, že doslova utrpěli výhru.“

            Do zápasu jsme vstoupili velice aktivně a v první dvacetiminutovce jsme soupeře zatlačili před pokutové území, jenomže jsme opět doplatili na neproměňování šancí, o které se podělili jak záložníci, tak útočníci. Nejblíže brance byl po dalekonosném pokusu Majkus a po průniku do vápna Klas, který trefil spojnici břevna a tyče. Domácí byli až na výjimky takřka neškodní a obranná fáze nám zatím fungovala dobře.

            Na začátku druhého poločasu chybovala naše obrana a točená střela zapadla na vzdálenější tyč. Komárno poté zatlačilo svého soupeře a odměnou byla vyrovnávací branka Orla, který vymetl pavučinu. Po vyrovnání naši hráči mohli zápas otočit, to by však musel Palát ze dvou slibných pozic netrefit domácího brankáře. Deset minut před koncem po zbytečné ztrátě míče a rychlém breaku dostali domácí výhodu pokutového kopu, který bezpečně proměnil dvougólový Kopřiva. Komárno už nedokázalo na tuto branku odpovědět a ztracené body hodně zamrzí.

střídačka: Matušů V., Pospíšil, Targoš, Šindelek J.

rozhodčí: Sedlář

diváci: 50