Pořadí střelců okresní soutěže, sk. A

12.05.2011 13:13

Komárenský Jaroslav Žejdlík okupuje třetí pozici mezi střelci

    S koncem jarní části soutěže vrcholí také souboj o "zlatou kopačku", čili o hráče, který v soutěžních zápasech nastřílí nejvíce branek. V Komárně máme také své želízko v ohni. Na průběžném třetím místě se zatím drží náš Jaroslav Žejdlík, kterému patří úctyhodná bilance 0,91 branky na zápas. Co zápas, to skoro gól. Samotný hráč však upřednostňuje raději kolektivní úspěch před svým gólovým, ale nemůžeme říci, že by tuto statistiku nesledoval.

    Před ním jsou pouze dva hráči a to Marek Hošťálek z Martinic, který konta soupeřů zatížil celkem 23 krát. Primát krále střelců drží mrlínský hráč Roman Surý, který se prozatím trefil v 25ti případech. Do konce chybí ještě mnoho zápasů, ve kterých se může pořadí na jednotlivých pozicích změnit, ba dokonce se může stát, že se objeví "nová puška", která se prostřílí mezi trojlístek nejlepších.


20ti gólový J. Žejdlík

    V první desítce máme ještě jednoho hráče a to Vladimíra Fabiána, který má na svém kontě zatím 14 střeleckých zásahů. Na záda mu dýchá také jeho týmový spoluhráč Dušan Klas, který podle statistik vstřelil 11 branek. V elitní desítce by se mohl objevit také desetigólový Radim Vagač. Přejme všem hráčům, nejen těm našim, ať se jim i nadále daří ve výkonech a ať se jim hlavně vyhýbají zranění.

Góly jsou přeci jen kořením fotbalu !

Tabulka střelců

25 Roman Surý Mrlínek
23 Marek Hošťálek Martinice
20 Jaroslav Žejdlík Komárno
17 Jan Večerka Kvasice B
16 David Horák Mrlínek
  Josef Horák Mrlínek
15 Petr Kavan Ludslavice
14 Vladimír Fabián Komárno
13 Lubomír Ruman Pravčice
  Roman Valčík Ludslavice

 =gio=