PREVIEW XII. kola - FK Komárno-Osíčko : TJ Ludslavice

20.10.2009 11:28

Datum a místo: 25. 10. 2009, 14:00 hod., hřiště "na Rybníčku"

Soupeř: TJ Ludslavice (okres Kroměříž)

Do Komárna již tuto neděli k zápasu 12. kola přijede soupeř z Holešovska a to jmenovitě TJ Ludslavice. Mužstvu Ludslavic se do Komárna i z Komárna jezdí většinou zvesela. Jelikož mužstvu půjde o další ze série výher, které proti našemu klubu dosáhly. V historii samostatného klubu FK Komárno-Osíčko se ještě nepodařilo nad tímto houževnatým, nevyzpytatelným a fyzicky i technicky dobře vybavenému soupeři našim borcům uspět. Ani začátek této sezóny nebyl vyjimkou a tak naše barvy utrpěly prozatím nejvyšší porážku a to v poměru 4:1, kdy jedinou naši branku vstřelil hlavou Uhřík.
Ovšem po vlažném úvodu sezóny se naši hráči oklepali z nepříznivého vývoje, stoupla sehranost a kompaktnost mužstva a s tím se dostavily i výsledky. 7 z 8 posledních zápasu naše mužstvo vyhrálo, což znamenalo přírůstek bodů na 21 a velice lichotivé postavení v tabulce a to na krásném 3. místě. Ovšem jak již jsem výše zmiňoval mužstvo Ludslavic je skvěle technicky a fyzicky připraveno to našim borcům pěkně znepříjemnit a pokusit se atakovat právě 3. příčku v tabulce.
Jenže na našich hráčích jde v posledních dnech vidět psychická pohoda a herní vyrovnanost. Jen si uvažte z posledních 3 zápasů venku vezeme 9 bodů - nádhera, i to svědčí o psychické pohodě, protože dříve se jezdívalo ven pouze s vidinou "ach jo, tak kolik dostaneme dneska?".A tak nárůst formy musíme potvrdit i na domácí půdě a o týden později ještě na horké půdě Rusavy "B". Tento zápas je ještě daleko a tak vzhlížejme raději ke kvapem se blížícímu utkání, které se hraje již tuto neděli. Snad se počasí aspoň trochu umoudří a místo kapek deště prosvítne skrz břízy také nějaký ten paprsek slunce, poněvadž hrát na rozbahněném "Rybníčku" bývala dříve naše výhoda, ovšem v poslední době se nám těžký terén stává spíše přítěží.
Takže pane Zákopčaník jak to všechno v neděli bude? To prozatím ještě nevíme, ovšem věci které víme jsou Vám zde všem k dispozici, abyste si mohli udělat obrázek co nás v neděli čeká a na co se můžeme těšit:

Bilance posledních zápasů:

podzim 2009 TJ Ludslavice - FK Komárno-Osíčko 4:1
jaro 2008 FK Komárno-Osíčko - TJ Ludslavice 0:3
podzim 2008 TJ Ludslavice - FK Komárno-Osíčko 7:0
podzim 2005 FK Komárno-Osíčko - TJ Ludslavice 1:5
podzim 2004 FK Komárno-Osíčko - TJ Ludslavice 3:3
jaro 2005 TJ Ludslavice - FK Komárno-Osíčko 5:0

 

Minulé kolo:

 

TJ Loukov - FK Komárno-Osíčko 1:2 (0:1) Krajcar - J. Žejdlík 2

TJ Ludslavice - SK Hlinsko pod. Host. 5:2 (4:0) Nevřela 4, Herodes - Kopečný, Hrabal

Postavení v tabulce:

FK Komárno-Osíčko 3.místo 21.bodů 32:14

TJ Ludslavice 5.místo 18.bodů 34:25

Střelci:

FK Komárno-Osíčko: 8 - J. Žejdlík, 5 - Orava L., 4 - Uhřík L.

TJ Ludslavice: 11 - L. Rafaja, 8 - R. Vlček, 5 - R. Skotek

Předpokládaná sestava FKKO:

Bancik - Hruška, Orel, Žejdlík M., Matušů M. - Nevtípil, Vagač, Doležal, Žejdlík J. - Orava L., Klas

možné absence: Nesvadba (dl. zranění), Tvrdoň ?, Uhřík ?

můj tip: 2:1 (Žejdlík J., Doležal J. - Nevřela)

=gio=