Minireport ze zápasu: Sokol Martinice : FK Komárno - Osíčko

14.08.2014 08:51

branky: Kopřiva 2x, Petráš, O. Zaoral, Fiala

Minireport ze zápasu: "K prvnímu zápasu nové sezóny zajížděli naši hráči do Martinic.  Komárno jež v minulé sezóně skončilo na druhém místě prošlo v letní přestávce řadou změn. Odešlo, skončilo či přerušilo svoji činnost hned několik hráčů základní sestavy a měli jsme co dělat, abychom se na první zápas vůbec dali dohromady. Kromě výše zmíněných odchodů zasáhla Komárno na úvod sezóny rovněž marodka - chyběl Orava, Matušů V. a Majkus a Švarc. Ovšem k zápasu jsme museli nastoupit s těmi hráči, kteří byli v daný okamžik k dispozici."

 

Do zápasu jsme nevstoupili vůbec špatně a mohli jsme jít do vedení, když se hlavičkou snažil překonat domácího brankáře Pitřík. Domácí se rozjížděli pozvolna, vázla jim kombinace a oběma mužstvům překážel suchý, hrbolatý a především tvrdý terén, který místy připomínal beton. Ovšem pro obě strany stejné a lépe se s nástrahami vypořádali domácí, kteří šli do vedení po akci z pravého křídla. Do poločasu přidali ještě jednu branku. Naši hráči si taktéř připravili řadu příležitostí, ale proměňovat je nedokázali. Mírnou převahu v prvním poločase měli domácí, ale čekala nás ještě půle druhá.

 

Druhé dějství začali domácí náporem a přidali třetí branku. My jsme měli celou řadu příležitostí. Nejvíce šancí měli Klas, Matušů a Pitřík, pro které však byla domácí branka zakletá. Rovněž co se nám v dnešním zápase nedařilo, tak byla obranná hra - chaos a nekoordinovanost se podepsala pod čtvrtý a pátý zásah v naší síti a debakl byl na světě. Domácí nebyli lepším týmem, na šance a na držení míče bych si troufal říct, že minimálně vyrovnané, ovšem byli v koncovce neskutečně produktivní narozdíl od našich hráčů, kteří i kdyby se hrálo do večera, tak by se nám asi branku vsítit nepodařilo. Za domácí se trefili dvakrát Kopřiva a po jedné brance přidali Petráš, Zaoral a Fiala.

Kec na konec: "Neskutečná produktivita - tak přesně takto by se dalo ve zkratce popsat počínání domácích Martinic, kteří na co sáhli, to jim v dnešním zápase vyšlo a padlo do branky. To naši hráči si počínali jako slepí myslivci, kteří by netrefili snad ani stodolu zevnitř a to dobrých příležitostí měli hned několik. Nemyslím si, že by nás domácí nějak jasně přehrál, ale o těch 5 branek byli lepší. Přístup a proměňování se musí do příštího zápasu zlepšit a půjde to." Howgh


střídačka: Gadas

diváci: 150