Minireport ze zápasu: TJ Ludslavice : FK Komárno-Osíčko

27.08.2014 07:20

branky: Herodes, Závrbský, Kavan

Minireport ze zápasu: "Komárno nastoupilo ke svému druhému vystoupení za sebou na hřišti soupeře. Tentokráte byl naším soupeřem tým TJ Ludslavice, který v minulém ročníku hrál okresní přebor a po velmi nevalných výsledcích ihned vyšší soutěž opustil. Sezónu domácí začali těsnou výhrou na hřišti v Žeranovicích. My jsme se nanacházeli zrovna v nejlepším rozpoložení po minulém zápase, kdy jsme dostali od "průměrných" Martinic nefalšovanou rukavici. V letošní sezóně však musíme jít od zápasu k zápasu s pokorou a hodit za hlavu výsledky z minulého kola."

    

Do zápasu jsme ovšem šli až s moc velkou pokorou k soupeři. Koncentrovanějším domácím jsme byli soupeřem snad jen prvních 20 minut. Poté naprosto převzali iniciativu zápasu a kontrolovali hru. Během prvního poločasu jsme se dostali snad jen do dvou střeleckých pozic, které však zůstaly jen pozicemi. Domácím rovněž zakončení nešlo - když už se dostali do šance, tak jim chyběl potřebný klid a rozvaha v zakončení. A tak když to nešlo ze hry, tak se Ludslavice prosadily po rohovém kopu, když zůstal v pokutovém území nehlídaný Herodes a hlavou poslal domácí tým do vedení. Našim hráčům to příliš nešlo, chyběl nápad - spousta situací se řešila zbrklými odkopy do území nikoho. Do konce prvního poločasu měli ještě domácí pár šancí, které však nedokázali proměnit. Poločas tak skončil těsným vítězstvím Ludslavic 1:0.

Druhý poločas byl, co se týče obrazu hry, stejný jako ten první. Domácí sice zrovna neexcelovali, hra jim stejně jako našim hráčům nešla, ale i tak se dokázali dvakrát prosadit. V prvním případě přetavil v druhou, pro domácí uklidňující branku, dlouhý pas za obranu Závrbský. Naši hráči se dostávali do útoku jen sporadicky a domácí brankář si v klidu a pohodě mohl v brance sednout na židli. 20 minut před koncem potvrdili své vítězství po přesné kombinaci zásluhou Kavana. Domácí hráči ač nepředvedli nějaký nadstandartní výkon, tak i to na chaotické Komárno stačilo a Ludslavice tak zvítězily 3:0.

Kec na konec: "Na rozdíl od prvního zápasu v Martinicích, kde jsme měli spoustu šancí jen jsme je neproměňovali a odjeli s debaklem, tak v tomto zápase to bylo nebe a dudy - k vážnému a přímému ohrožení domácí klece takřka nedošlo. Ani jsme neměli nějaký velký počet standartních situací - prostě takměř nic, z čeho bychom mohli vstřelit branku. Myslím, tím nechci říkat, že by to tak muselo dopadnout, ale kdybychom nastoupili v sestavě z minulého roku, tak by domácí asi nezvítězili. Tohle je však pouze polemika - fakt je jiný a to že domácí zvítězili zaslouženě. Howgh

střídačka: Matušů V., Václavek, Gadas

diváci: 100

rozhodčí: Sedlář