Report ze zápasu: TJ Zdounky : FK Komárno-Osíčko

12.10.2016 17:45


branky: 4., 32. a 73. Rokos, 51. Kyrcz, 72. Chytrý, 89. Navrátil - 76. Žejdlík J.

   V rámci 10. kola okresního přeboru jsme netradičně v sobotním čase zajížděli na půdu dosavadního lídra soutěže, do Zdounek. Místní tělovýchovná jednota se do tohoto zápasu mohla pyšnit 12ti zápasovou sérií neporazitelnosti na domácí půdě. Naši hráči v minulém kole dokázali urvat 2 body na půdě Střílek, když jsme zvítězili na pokutové kopy v poměru 1:2. To domácí mužstvo utrpělo porážku na půdě "rezervy" Holešova v poměru 4:2.

   Trenér Josef Šindelek měl k dispozici téměř kompletní sestavu, z níž vypadl pouze Nesvadba se Šenkyříkem. Hostující lodivod tak měl příjemné starosti, jak že poskládá konkurenceschopnou sestavu, která se měla pokusit urvat nějaký ten bodík. Trenér zvolil takřka totožnou taktiku, jako praktikuje po celou sezónu. Zdalipak to byla správná strategie, tak to lze jen těžko povědět, možná o něco defenzivnější pojetí hry by v tomto zápase nebylo na škodu. Hlavním rozhodčím, který soudcoval tento zápas byl mladý sudí Zapletal.

Hodnocení utkání ze strany domácího předsedy klubu: 

    Tak utkání jsme zvládli, i když výkon v některých fázích zápasu nebyl optimální. Začali jsme hned v úvodu hodně nepřesně a málem se nám to vymstilo, když hosté vstřelili první branku, kterou však rozhodčí správně pro ofsajd neuznal. To nás nastartovalo a hřiště jsme opanovali a postupně zvyšovali náskok. V 70. minutě již bylo prakticky rozhodnuto. Tak oba trenéři využili možnosti poslat na hřiště hráče z lavičky. Konečně se nám podařilo na tradičnívečerní vyhlášení fotbalisty roku naplno bodovat.

 

střídačka: Václavek, Orava, Ondroušek, Koukal, Matušů

diváci: 100

rozhodčí: Zakopal T.