Zápasový infoservis XI. kola

11.10.2010 15:25

SK Břest : FK Komárno-Osíčko 2:3 (1:1)

branky: 45. M. Žejdlík, 54. R. Vagač (pen.), 59. J. Žejdlík

    Komárno přijelo na hřiště Břestu i s novou akvizicí exligovým Mariánem Palátem, který přišel do mužstva na poslední chvíli.
Vítězství hostů se nerodilo snadno. Domácí 2x vedli a to vždy díky dobrému vstupu do obou poločasů. První gól domácích padl v 9. minutě po chybě hostujícího brankáře, který podběhl míč. Vyrovnání měli hosté několikrát na kopačkách, jenže v některých případech chyběl potřebný klid. Komárno se dočkalo vyrovnání až v nastaveném čase první půle, kdy se ze střední vzdálenosti prosadil M. Žejdlík.

    Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří využili nekoncentrovanosti obrany Komárna a pohodlně tak v první  minutě druhé půle zakončili - 2:1. Z vedení se však neradovali dlouho. Dlouhý míč za obranu domácích dobíhal D. Klas, kterého fauloval brankář a pískala se penalta - tu se štěstím proměnil R. Vagač - 2:2. Od tohoto okamžiku měli hosté navrch a vedoucí gól byl na spadnutí. Zhruba po čtvrthodině druhé půle se Komárno ujalo vedení. Centr R. Vagače přetavil ve vedoucí gól kapitán Komárna J. Žejdlík - 2:3. Po gólu bylo k vidění několik slibných příležitostí na obou stranách, ovšem ani na jedné straně tyto šance nevedly k žádné změně skóre. Komárno tak zvítězilo venku potřetí v řadě.

Sestava FK Komárno-Osíčko:
Bancik - Matušů, Šindelek, Valchař, M. Žejdlík - Vagač, Žejdlík J., Kundrát, Nevtípil (Palát), - Klas (Orava), Fabián

nejlepší hráči dle redakce: Valchař, Vagač, Žejdlík M.

nejlepší hráči dle vedení: Klas, Vagač, M.Žejdlík

rozhodčí: Hušek (4,5)

diváci: 120 (většina strašní domácí domorodci)

=gio=