Zápasový infoservis XII. kola

25.10.2010 11:53

TJ Hlinsko pod Hostýnem : FK Komárno-Osíčko  1:3 (1:3)


branky: I.Podola - M.Palát 3x


    Utkání se hrálo na hrbolatém terénu, který dělal hráčům nemalé problémy. Do první vážnější akce a hned gólové se namotal M. Palát, který využil chyby domácího brankáře a pohodlně míč uklidil do sítě - 0:1. Druhá branka byla k vidění za chvíli, a to když centrovaný míč sledoval až mezi penaltu a malé vápno opět M. Palát, pro kterého to byla jeho druhá branka v zápasu. Domácím se podařilo snížit již za pár minut. Rychlý break zakončoval domácí útočník společně s komárenským stoperem - 1:2. Další gól vysel dlouho ve vzduchu. Diváci se dočkali až ze standartní situace. Míč si postavil M. Palát a s nutnou dávkou štěstí skončil tečovaný míč za zády domácí brankáře.
    Domácím se podařilo vstřelit 2 góly ještě do poločasu, ale nebyly uznány. První kvůli hře rukou, druhý gól padl s ofsajdu. Druhý poločas byl ve znamení bránění výsledku z komárenské strany, domácí se snažili útočit, ale obrana v čele s veteránem Šindelkem domácím nájezdníkům odolala. Komárno tak zvítělo po čtvrté za sebou a po čtvrté zasebou také na hřišti soupeře. Velký dík patří také fanouškům Komárna, kteří přijeli v hojném počtu povzbudit  svůj tým.

Sestava FK Komárno-Osíčko: Tvrdoň - Nesvadba, Žejdlík M., Šindelek J., Nevtípil - Kundrát, Vagač, Žejdlík J., Palát M. - Klas D., Fabián V.

střídačka: W. Matušů, J. Sobek, L. Orava

ostatní výsledky 12. kola:

Ludslavice – Martinice 3:0 (0:0), Vlček, Kavan, Křižan
Zahnašovice – Pravčice 3:0 (1:0), R. Janalík 2, Pav. Miklík
Mrlínek – Míškovice B 5:0 (4:0), Holec 2, D. Horák 2, J. Horák
Kostelec u Hol. B – Kvasice B 2:10 (2:6), Entr, Odložilík – J. Večerka 4, Navrátil 3, Dočkal 2, Dohorák
Břest – Mysločovice B 5:1 (3:0), L. Zavadil 3, Zapletal, Koudelníček – Jukin
Rymice – Loukov 1:1 (1:1), Fuksa – Bělík

Dohrávka 14. kola: Kostelec u Hol. B – Pravčice 0:2 (0:1), Bernatík, Vyležík.